Szatkownica z Wkładką 4-Tulejową RM GASTRO
Opis
Opis produktu:
Szatkownica z wkładką 4-tulejową
RODZAJ OBRÓBKI
■■ Krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
CHARAKTERYSTYKA
■■ Umożliwia przygotowywanie od 500 do 3 000 porcji dziennie.
■■ Kompletny system przygotowywania żywności, pozwalający na maksymalnie szybkie przetwarzanie różnych surowców, przy zachowaniu ergonomii i maksymalnym zredukowaniu wysiłku fizycznego.
■■ Przystawka do ciągłego podawania umożliwia ciągłe krojenie ziemniaków, cebuli, pieczarek itp.
■■ Pneumatyczna przystawka dociskowa do automatycznego podawania kapusty, sałaty, sera, marchwi i innych artykułów spożywczych wymagających dociskania przy podawaniu.
■■ Silny dźwigniowy ręczny podajnik dociskowy do łatwego przygotowywania artykułów wymagających docisku przy podawaniu – jak kapusta, marchew, ser itp.
■■ Podajnik tulejowy z czterem tulejami o różnej średnicy umożliwia ciągłe krojenie ogórków, porów, pomidorów, owoców cytrusowych itp.
■■ Automatyczna funkcja uruchamiania/zatrzymywania pozwala na szybkie i bezpieczne podawanie.
■■ Metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia.
■■ Dwa koła umieszczone z tyłu i uchwyt z przodu umożliwiają łatwe przenoszenie.
■■ Model podłogowy.
MATERIAŁY
■■ Obudowa urządzenia, cylindryczne podajniki i przystawki wykonane są z metalu.
Wymiary mm: 715 x 580 x 1210 - 1690 (zależnie od konfiguracji)
Pojemność l: cylinder: 9
Moc kW: 1,5
Prędkość obr./min: 200 / 400
Wydajność kg/min: do 40
Kontakt telefoniczny: 730 970 252
Kontakt mailowy: sklep@intergast.pl