Combi Cutter CC-32S RM GASTRO
Opis
Opis produktu:
Combi Cutter CC-32S
■■ Umożliwia przygotowanie od 10 do 80 porcji dziennie.
■■ Przystawka do szatkowania warzyw
■■ Krojenie w plastry, kostkę (wersja bez S), szatkowanie, tarcie i krojenie w słupki
owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek.
RODZAJ OBRÓBKI
■■ Przystawka pionowa kuter/mikser
■■ Służy do przygotowywania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej.
■■ Rozdrabnianie, mielenie, miksowanie i mieszanie, mięsa, ryb, owoców, warzyw,
cebuli, pietruszki, orzechów, migdałów, parmezanu, pieczarek, czekolady, suchego
pieczywa itp.
■■ Przygotowanie dresingu, olejów ziołowych, zagęszczaczy, ubitych mieszanek,
majonezu, sosów, deserów, mielonego mięsa, purée, pasztetu, bułki tartej itp.
CHARAKTERYSTYKA
■■ Urządzenie można zamówić razem z przystawką do szatkowania, przystawką
pionowa kuter/mikser lub z obydwiema przystawkami.
■■ Automatyczne ustawienie prędkości z wykrywaniem typu zamontowanej przystawki.
■■ Przystawka do przygotowywania warzyw
■■ Półokrągły podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania
produktów obiema rękami.
■■ Podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.
■■ Podajnik wyposażony w automatyczną funkcję uruchomienia/zatrzymania,
zapewniający szybkie i bezpieczne podawanie.
■■ Tarcze tnące z mocnego acetalu, polipropenu lub aluminium, z ostrzami, które
można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia.
MATERIAŁY
■■ Obudowa urządzenia wykonana jest z tworzywa ABS, podstawa z metalu.
■■ Przystawka pionowa kuter/mikser z misą ze stali nierdzewnej.
Wymiary mm: 350 x 285 x 465
Pojemność L: misa: 3 / 0,9 płyn
podajnik: 0,9
Prędkość obr./min: 500, 1500
Wydajność kg/min: do 2 z przystawką do szatkowania
Kontakt telefoniczny: 730 970 252
Kontakt mailowy: sklep@intergast.pl